• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Qendra për të Drejtat në Punë bën thirrje për më shumë të drejta dhe barazi të grave dhe vajzave në tregun e punës në ditën ndërkombetare të gruas

Qendra për të Drejtat në Punë bën thirrje për më shumë të drejta dhe barazi të grave dhe vajzave në tregun e punës në ditën ndërkombetare të gruas

Qendra për të Drejtat në Punë bën thirrje për më shumë të drejta dhe barazi të grave dhe vajzave në tregun e punës, për politika social-ekonomike të ngritura mbi parimin e pjesëmarrjes dhe përfaqësimit të denjë të vajzave dhe grave në gjithë strukturat vendimmarrëse.


Gratë duhet të kenë zërin dhe vendin e tyre të pazëvendësueshëm në botën e punës dhe zhvillimin e ekonomisë dhe shoqërisë shqiptare.
Le të bëhemi shumë për të mbrojtur gratë dhe vajzat në punë, duke iu siguruar të drejta, standarde, shpërblim të barabartë, siguri, trajtim dhe kushte të denja për zhvillimin e tyre të vazhdueshëm dhe të pandërprerë!

3 thoughts on “Qendra për të Drejtat në Punë bën thirrje për më shumë të drejta dhe barazi të grave dhe vajzave në tregun e punës në ditën ndërkombetare të gruas”

  1. Jeśli zastanawiasz się, jak dowiedzieć się, czy twój mąż zdradza cię na WhatsApp, być może będę w stanie pomóc. Kiedy pytasz swojego partnera, czy może sprawdzić swój telefon, zwykle odpowiedź brzmi „nie”.

  2. Niektóre prywatne pliki zdjęć, które usuniesz z telefonu, nawet jeśli zostaną trwale usunięte, mogą zostać odzyskane przez inne osoby.

  3. Awesome blog post.Thanks Again. Really Cool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?