• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Në Kuvend për Sigurinë dhe Shëndetin në vendin e punës.

Në Kuvend për Sigurinë dhe Shëndetin në vendin e punës.

Qendra për të Drejtat në Punë ishte e ftuar në Komisionin e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shëndetësisë, në një seancë dëgjimore në kuadër të ditës botërore të “Sigurisë dhe Shëndetit në Punë”.
Së bashku me institucione dhe grupet e interesit diskutuam mbi çështje të rëndësishme të lidhura me #sigurinë dhe #shëndetin në #punë.

2 thoughts on “Në Kuvend për Sigurinë dhe Shëndetin në vendin e punës.”

  1. How to track the location of the other person’s phone without their knowledge? You will be able to track and monitor text messages, phone calls, location history and much more. Free Remote Tracking and Recording of Husband’s Phone Cell Phone Spy. Best Apps to Download for Free to Spy on Another Phone. https://www.xtmove.com/

  2. Track phone says:

    Monitor phone from anywhere and see what’s happening on target phone. You will be able to monitor and store call logs, messages, social activities , images , videos, whatsapp and more. Real-time monitoring of phones, No technical knowledge is required, no root is required.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?