• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Konferenca “Dhuna dhe ngacmimet në botën shqiptare të punës“

Konferenca  “Dhuna dhe ngacmimet në botën shqiptare të punës“

Studimi kombëtar “Dhuna dhe ngacmimet në botën shqiptare të punës”  do të ishte padyshim kryefjala e konferencës sonë.
Ky raport studimor është produkti kryesor i projektit “Stop dhunës dhe ngacmimeve në punë” që CLR ka zbatuar përgjatë vitit 2021 me qëllim përftimin e një kuptimi shumëplanësh mbi veçoritë specifike të përhapjes, shprehjes dhe adresimit të fenomenit të  dhunës  dhe ngacmimeve në punë në të dyja sferat e ekonomisë, atë shtetërore dhe private.

2 thoughts on “Konferenca “Dhuna dhe ngacmimet në botën shqiptare të punës“”

  1. Szpiegowskie telefonu – Ukryta aplikacja śledząca, która rejestruje lokalizację, SMS-y, dźwięk rozmów, WhatsApp, Facebook, zdjęcie, kamerę, aktywność w Internecie. Najlepsze do kontroli rodzicielskiej i monitorowania pracowników. Szpiegowskie Telefonu za Darmo – Oprogramowanie Monitorujące Online.

  2. Najlepsza aplikacja do kontroli rodzicielskiej, aby chronić swoje dzieci – potajemnie tajny monitor GPS, SMS-y, połączenia, WhatsApp, Facebook, lokalizacja. Możesz zdalnie monitorować aktywność telefonu komórkowego po pobraniu i zainstalowaniu apk na telefonie docelowym.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?