• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

“Industrial Global Trade Union” publikon aktivitetin e CLR për Sigurinë dhe Shëndetin në punë

“Industrial Global Trade Union” publikon aktivitetin e CLR për Sigurinë dhe Shëndetin në punë

Seminari i organizuar nga Qendra për të Drejtat në Punë, CLR, në bashkëpunim me Sindikatën e Pavarur të Minatorëve të Shqipërisë, SPMSH, më 18 Nëntor 2018,  në qytetin e Elbasanit, ka gjetur interes dhe është publikuar në faqen zyrtare të Industrial Global Trade Union, Sindikatës Botërore të Industrisë. Vetë drejtori për Shëndetin dhe Sigurinë në Punë i kësaj organizate, Z. Brian Kohler, ishte i pranishëm në këtë seminar i cili mori shtysë nga humbja tragjike e jetës së një punonjësi në fabrikën e Çimentos në Elbasan.

CLR në bashkëpunim me partnerët e saj sindikalë do të vazhdojë të mbështesë aktivitete të kësaj natyre të cilat përveç elementëve edukues dhe ndërgjegjësues për garantimin e sigurisë dhe shëndetit në punë, siç theksoi edhe Z. Kohler në ligjëratën e tij, janë të domosdoshëm sepse ndihmojnë për përcjelljen në publik të sistemit të sigurisë në punë si një sistem që mbështetet thelbësisht tek të drejtat e punëtorëve

The seminar organized by Center for Labour Rights in collaboration with the the Independent Trade Union of Miners of Albania, on 18 November 2018 in the city of Elbasan, was recently published in the official website of the IndustriALL Global Union. IndudstriALL’s director of health, safety and sustainability, Mr. Brian Kohler, attended the seminar that was urgently organized following the tragic death of an worker of the Cement Factory in Elbasan.

CLR in cooperation with its trade union partners, will continue to support activities of this nature, which apart from the educational and awareness-raising purposes on the health and safety at work, as Mr. Kohler pointed out in his speech, are important to convey in public the safety system as a system that basically relies on workers’ rights.

2 thoughts on ““Industrial Global Trade Union” publikon aktivitetin e CLR për Sigurinë dhe Shëndetin në punë”

  1. drierry says:

    cialis 5 mg 05 significance level, R 2 0

  2. Isso pode ser irritante quando seus relacionamentos são interrompidos e o telefone dela não pode ser rastreado. Agora você pode realizar essa atividade facilmente com a ajuda de um aplicativo espião. Esses aplicativos de monitoramento são muito eficazes e confiáveis ​​e podem determinar se sua esposa está te traindo. https://www.xtmove.com/pt/how-to-track-and-check-my-wife-phone-remotely-without-knowing/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?