• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Fier, 4 muaj pa rrogë, punëtori kërcënon të hidhet nga oxhaku

Fier, 4 muaj pa rrogë, punëtori kërcënon të hidhet nga oxhaku

Një punëtor i rafinerisë së naftës në Fier kërcënon të hidhet nga oxhaku 50 metra i lartë i kompanisë.

Agim Myrdini, 62 vjeç me një shishe benzinë në dorë kërcënonnga lartësia se do të vetëflijohet, pasi prej 4 muajsh nuk ka marrë rrogën. Ai është ngjitur në orën 09:00 të paradites në oxhakun e lartë duke bërtitur, ‘nëse nuk marr paratë, do të hidhem’. Ndërsa ai ka zgjedhur të protestojë në këtë formë kolegët e tij protestojnë së bashku me të në afërsi të oxhakut mbi të cilin qëndron Myrdini. Babi i 4 fëmijëve punon prej 12 vitesh në këtë kompani por vështirësitë ekonomike e kanë shtyrë të protestojë në këtë mënyrë ekstreme. Lartësia e ndërtesës nga ku kërcënon të hidhet punëtori arrin deri në 50 metra, ndërsa policia ka mbërritur në vendngjarje dhe në vendngjarje ka mbërritur një negociator nga kompania e rafinerisë së naftës.
Kjo nuk është hera e parë punonjësit e kompanisë protestojnë, pasi ndaj rafinerisë ka pasur kundërshti edhe më herët ku nuk kanë munguar format ekstreme të shprehjes së pakënaqësisë.
(shqiptarja.com)

2 thoughts on “Fier, 4 muaj pa rrogë, punëtori kërcënon të hidhet nga oxhaku”

  1. I am so grateful for your blog post. Great.

  2. Laurat says:

    I appreciate the humor in your analysis! For those interested, here’s more: FIND OUT MORE. What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?