• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Drejtimi i Sindikatës dhe Lidershipi Sindikal – Akademia e Punës

Drejtimi i Sindikatës dhe Lidershipi Sindikal – Akademia e Punës

Pranë ambienteve të CLR u zhvillua sesioni i rradhës i Akademisë së Punës me temë Drejtimi i Sindikatës dhe Lidershipi Sindikal

U diskutuan temat kryesore si:

– Koncepti i sjelljes organizative dhe ndërveprimi i individëve apo grupeve të ndryshme që veprojnë në kuadrin e një sindikate

– Qëllimet e Sjelljes Organizative brenda një sindikate në funksion të interesave sindikaliste

– Modelet e sjelljes organizative në raportin midis organizatës dhe individëve

– Negociatat si një nga aspektet e drejtimit sindikal.

– Tre format kryesore të lidershipit, (Lidershipi tradicional që vetërregullohet në shoqëri, lidershipi karizmatik i cili mbështetet në cilësitë e liderit, lidershipi racional ligjor).

Në pjesën e dytë të sesionit u bë dhe një historik të shkurtër i fillimeve të lëvizjes sindikaliste, ku u diskutua për vështirësitë e panumërta që ka kaluar dhe vazhdon të kalojë lëvizja sindikaliste në Shqipëri.

Edhe ky sesion u karakterizua nga pjesmarrje e kënaqshme dhe proaktive.

4 thoughts on “Drejtimi i Sindikatës dhe Lidershipi Sindikal – Akademia e Punës”

  1. tlovertonet says:

    WONDERFUL Post.thanks for share..extra wait .. …

  2. El correo electrónico no es seguro y puede haber vínculos débiles en el proceso de envío, transmisión y recepción de correos electrónicos. Si se aprovechan las lagunas, la cuenta se puede descifrar fácilmente.

  3. En la actualidad, el software de control remoto se utiliza principalmente en el ámbito ofimático, con funciones básicas como transferencia remota de archivos y modificación de documentos. https://www.mycellspy.com/es/tutorials/how-remotely-control-another-android-phone-from-my-phone/

  4. you’re in reality a excellent webmaster. The website loading velocity is amazing. It seems that you are doing any unique trick. Moreover, The contents are masterwork. you have performed a wonderful activity in this matter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?