• info@clr.al
 • +355 69 470 2057

Deklaratë nga Koalicioni Shqiptar për të Drejtat në Punë

Deklaratë nga Koalicioni Shqiptar për të Drejtat në Punë
Koalicioni Shqiptar për të Drejtat në Punë ka përcjellë me shqetësim opinionin e Kryeministrit të Shqipërisë z. Edi Rama, në deklaratat e dhëna përpara punëtorëve në një fabrikë përpunimi tekstilesh, ose siç quhet ndryshe fasoneri.
Kryeministri e quajti lëvizjen sindikaliste në Shqipëri “fantazmë”, duke goditur si sindikatat ne bllok dhe duke demoralizuar punëtorët që kishte përballë, për mundësi përfaqësimi sindikal në sektorin e fasonerisë.
Koalicioni Shqiptar për të Drejtat në Punë i përbërë nga sindikata dhe organizata të shoqërisë civile në mbrojtje të të drejtave në punë informon median dhe publikun shqiptar që në vitet e fundit janë organizuar sindikata te ndryshme, pas përpjekjeve serioze për të fuqizuar strukturat sindikale në disa prej sektorëve kyç të ekonomisë, punë e cila vazhdon ditë pas dite, pavarësisht sfidave.
Koalicioni Shqiptar për të Drejtat në Punë është krijuar me besimin se zgjidhja për të drejtat në punë vjen nga vullneti dhe puna e përbashkët e sindikatave, organizatave të shoqërisë civile në mbrojtje të të drejtave në punë, kompanive private, si dhe nga mbështetja e institucioneve shtetërore.
Ne mendojmë se, retorika atakuese ndaj sindikatave në Shqipëri, jo vetëm që nuk ndihmon në ofrimin e një zgjidhje, por e përkeqëson mbrojtjen e të drejtave në punë të punonjësve/eve sot e në të ardhmen në Shqipëri. Nxitja e bashkëpunimit trepalësh midis Inspektoratit të Punës dhe Shërbimeve Sociale, sindikatave dhe organizatave të biznesit në projektimin dhe kryerjen e vizitave në kompani dhe institucione të ndryshme në trajtimin e çështjeve që ndikojnë në respektimin e punës, kundër diskriminimit dhe dhunës në punë si dhe marrëdhëniet dhe kushtet e punës janë aksione thelbësore dhe kërkojnë përmirësim.
Koalicioni Shqiptar për të Drejtat në Punë

18 thoughts on “Deklaratë nga Koalicioni Shqiptar për të Drejtat në Punë”

 1. Larrytex says:

  [url=https://smetdlysmet.ru/forum/viewtopic.php?f=8&t=35423&p=86297#p86297]https://smetdlysmet.ru/[/url]

 2. CharlesMob says:

  [url=https://synthesit-shop.ru/]https://synthesit-shop.ru/[/url] – Синтезит железо

 3. Vous pouvez utiliser un logiciel de gestion des parents pour guider et surveiller le comportement des enfants sur Internet. Avec l’aide des 10 logiciels de gestion parentale les plus intelligents suivants, vous pouvez suivre l’historique des appels de votre enfant, l’historique de navigation, l’accès au contenu dangereux, les applications qu’il installe, etc.

 4. Georgegok says:

  Стальные шаровые краны https://sharovyekrany.ru/ – РѕС‚ производителя

 5. Meilleure application de contrôle parental pour protéger vos enfants – Moniteur secrètement secret GPS, SMS, appels, WhatsApp, Facebook, localisation. Vous pouvez surveiller à distance les activités du téléphone mobile après le téléchargement et installer l’apk sur le téléphone cible. https://www.mycellspy.com/fr/

 6. Stevenawall says:

  Виза в Великобританию ищите здесь
  https://visa-v-uk.ru/

 7. Stevenawall says:

  Займы на карту Сбера Срочно и без отказа можно найти здесь
  https://sravni-zaimy.ru/

 8. Stevenawall says:

  Микрозаймы на карточку Сбера Срочно и без отказа смотрите здесь
  https://nakartuzaim.ru/

 9. Stevenawall says:

  Микрозаймы на дебетовую карту Сбербанка Срочно смотрите здесь
  https://forum.prosochi.ru/index.php?act=ST&f=5&t=46539&st=0#entry213219

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?