• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Anembanë Shqipërisë për ti thënë STOP dhunës dhe ngacmimeve në vendin e punës

Anembanë Shqipërisë për ti thënë STOP dhunës dhe ngacmimeve në vendin e punës

Prej disa muajsh CLR ka ndërmarrë një tur destinacionesh të ndryshme me fokus prezantimin e studimit kombëtar “Dhuna dhe Ngacmimet në Botën Shqiptare të Punës”, me qëllim informimin dhe ndërgjegjësimin e qytetarëve anë e mbanë Shqipërisë.

3 thoughts on “Anembanë Shqipërisë për ti thënë STOP dhunës dhe ngacmimeve në vendin e punës”

  1. Rastreador de celular – Aplicativo de rastreamento oculto que registra localização, SMS, áudio de chamadas, WhatsApp, Facebook, foto, câmera, atividade de internet. Melhor para controle dos pais e monitoramento de funcionários. Rastrear Telefone Celular Grátis – Programa de Monitoramento Online.

  2. Melhor aplicativo de controle parental para proteger seus filhos – Monitorar secretamente secreto GPS, SMS, chamadas, WhatsApp, Facebook, localização. Você pode monitorar remotamente as atividades do telefone móvel após o download e instalar o apk no telefone de destino. https://www.mycellspy.com/br/

  3. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?