• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Aksident në punë me pasoja fatale

Aksident në punë me pasoja fatale

CLR reagon për aksidentin në punë me pasoja fatale të ndodhur sot në qytetin e Korçës.
Edhe një here sot më shumë se asnjëherë ka ardhur koha për ndërhyrje të menjëhershme dhe të rakorduar institucionalisht sa i përket:
1. Rritjes së nivelit të inspektimit në punë.
2. Krijimit dhe bërjes funksionale e këshillave të sigurisë dhe shëndetit në punë në sektorin e ndërtimit.
3. Organizimit të punonjësve në sindikata funksionale për të mbrojtur dhe përfaqësuar të drejtat e tyre në punë.

6 thoughts on “Aksident në punë me pasoja fatale”

  1. Alguns softwares detectarão as informações de gravação da tela e não poderão fazer uma captura de tela do celular. Nesse caso, você pode usar o método de monitoramento remoto para visualizar o conteúdo da tela de outro celular.

  2. MyCellSpy é um aplicativo poderoso para monitoramento remoto em tempo real de telefones Android. https://www.mycellspy.com/br/tutorials/how-to-install-spy-app-to-track-someone-phone-for-free/

  3. Major thankies for the article post.Really looking forward to read more. Want more.

  4. Thank you for your post.Thanks Again. Awesome.

  5. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

  6. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?